«Stjernekamp» på NRK

Disse deltar i «Stjernekamp»

Årets «Stjernekamp»-artister er klare.

ÅRETS DELTAKERE: 10 artister kjemper om tittelen «Norges ultimate entertainer» i «Stjernekamp» til høsten. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
ÅRETS DELTAKERE: 10 artister kjemper om tittelen «Norges ultimate entertainer» i «Stjernekamp» til høsten. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det nærmer seg tid for «Stjernekamp» på NRK. Når programmet kommer tilbake på skjermen til høsten, skal ti nye norske musikere kjempe om tittelen «Norges ultimate entertainer».

«Stjernekamp» på NRK har underholdt TV-seerne siden 2012. For hvert program får deltakerne bryne seg på nye musikalske sjangere, og så er det opp til seerne å stemme dem videre.

For hver uke er det den med minst stemmer som ryker ut av konkurransen, helt til det står én igjen - som vinner tittelen «Norges ultimate entertainer». I år er det disse deltakerne som skal kjempe om seieren:

Adrian Jørgensen (27 år, fra Bindal)

Adrian Jørgensen var med i Melodi Grand Prix tidligere i år, og endte på andreplass med sitt bidrag «The Bubble». Tidligere har han deltatt i flere andre tv-sendte musikkonkurranser, først «X-Factor» (TV 2) i 2010, og deretter «The Voice» i 2013, der han endte på en andreplass. Har blant annet gitt ut den norske coverversjonen av «Despacito» sammen med Carina Dahl. Adrian har i mange år jobbet som fiskerøkter, men i dag jobber han med musikk på heltid.

Beate S. Lech (44 år, fra Volda)

Beate S. Lech er en vokalist, bandleder og låtskriver som er kjent under artistnavnte Beady Belle. Etter fjorårets album «Dedication», ble hun utnevnt av Dagbladets anmelder til «Norges svar på Beyonce». Hun startet karrieren som vokalist i bandet Folk og Røvere i 1996, og har siden den gang gitt ut åtte album og turnert i over 28 land.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer