«Hver gang vi møtes»:

Disse er med

Nå er deltakerne for årets «Hver gang vi møtes»-sesong klare.

FOLKEKJÆR: I år skal blant annet Bjørn Eidsvåg være med på det populære programmet. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
FOLKEKJÆR: I år skal blant annet Bjørn Eidsvåg være med på det populære programmet. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Publisert

I år som i fjor skal «Hver gang vi møtes» spilles inn på Kjerringøy i Nordland. Mandag starter innspillingen av programmet, som skal sendes på tv seinere i høst.

I år er det en god blanding av folkjære artister og nyere stjerner som skal hylle hverandres låter, og blant de deltakende er Bjørn Eidsvåg, Karoline Krüger og Ingebjørg Bratland.

Freddy Kalas, Kristian Kristensen, Isah og Emma Steinbakken skal også være med og vise fram sine musikalske talenter.

- Utfyller hverandre

Lørdag avslørte TV 2 hvilke sangtalent som skal være gjester i programmet.

«HVER GANG VI MØTES»: Rapperen Arif rører de andre deltakerne med sine historier fra oppveksten. Video: TV 2 Vis mer

- Både i sjanger, alder og personlighet er jeg sikker på at denne gjengen kommer til å utfylle hverandre på aller beste vis. Og samtidig kommer de til å skape ny norsk musikk som kommer til å leve i generasjoner, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2 om den kommende sesongen.

Bjørn Eidsvåg (68) er klar for å delta i sesongen, og det er liten tvil at han gjennom sin lange og imponerende karriere har fanget hjertene til det norske folk.

Kristian Kristensen (30) skal også være med på eventyret. Han slo gjennom da han klatret helt til topps i Årets Urørt på NRK P3 i 2015, og med sin helt unike stemme har han oppnådd stor suksess.

Nykommeren Emma Steinbakken (19) slo gjennom i 2018, da hun ga ut sin første singel «Not gonna cry». Noen måneder seinere sto hun på scenen på by:Larm, der hun vekket interessen i resten av verden.

NORSK TOLKNING: Slik reagerer artistene når TIX tolker "Girl in Oslo" av Bigbang. «Hver gang vi møtes» har premiere på TV 2 lørdag 1. januar kl. 20.00. Musikk/tekst: Øystein Greni. Vis mer

Kritikerrost

Prisbelønnet komponist og musikalsk teaterartist Karoline Krüger (52) har den siste tida gjort stor suksess på teaterscenen i blant annet «Chess» og «Mamma Mia». I tillegg til å ha gitt ut sju soloalbum og medvirket på mange fler, har albumene «De to Stemmer» og «Labyrinter» blitt nominert til Spellemann.

Festmusikk-kongen Fredrik Auke (32), bedre kjent som Freddy Kalas, er også klar for sangprogrammet. Det var i 2014 med sangen «Pinne for Landet» som musikk-karrieren startet for alvor, og siden den gang har han pumpet ut flertalls listetoppere.

Sangfuglen Ingebjørg Bratland (32) har vunnet utallige priser i sin karriere. Hun debuterte blant annet sammen med Odd Nordstoga i det kritikerroste prosjektet «Heimfrå» i 2013.

Sist, men ikke minst, skal hiphop og R&B-stjerna Isah (23) ta med seg talentene sine til Kjerringøy. Rapperen slo gjennom med singelen «Hallo» i 2019, og på kort tid har Kaleb Isaac Ghebreiesus, som han egentlig heter, klatret seg opp på de norske hitlistene.

NY SESONG: Den folkekjære artisten Maria Mena blir å se i «Hver gang vi møtes. Video: Kristian Ridder-Nielsen Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer