Disse få nordmennene har knekt koden på verdens viktigste hitliste

- Det var den verste uka noensinne.

MOT TOPPEN:

Nico & Vinz blir av Billboard spådd å ha en av årets sommerhits i USA. Så langt har Vincent «Vinz» Dery (t.v.) og Nico Sereba nådd en

18. plass på Billboard Hot 100. Foto: NTB Scanpix
MOT TOPPEN: Nico & Vinz blir av Billboard spådd å ha en av årets sommerhits i USA. Så langt har Vincent «Vinz» Dery (t.v.) og Nico Sereba nådd en 18. plass på Billboard Hot 100. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De siste tre ukene er det ingen som har gjort et kraftigere byks oppover Billboards singelliste enn den norske duoen Nico & Vinz.

De har nemlig på den tiden beveget seg fra en 91. plass til en 18. plass på Billboard Hot 100 med låta «Am I Wrong» - og det er ingenting som tilsier at låta ikke skal fortsette klatringen.

A-ha var de første med norsk pass som gjorde sitt inntog på den gjeveste Billboard-lista med «Take On Me», den 13. juli 1985. Den gikk endog helt til topps den 19. oktober samme år, en bragd som ingen andre nordmenn har gjort etter dem.

Tror på førsteplass Det har imidlertid Nico & Vinz tenkt å gjøre noe med. Overfor Dagbladet har manager Amanuel Kidane vært klar på at førsteplassen er målet.

- Vi tror vi kommer på førsteplass. Det er det vi jobber for.

Ylvis' «The Fox» så lenge ut til å bli en hit på størrelse med «Gangnam Style», men stoppet til slutt på en Billboard-sjetteplass. Nå håper brødrene at Nico & Vinz får ønsket sitt oppfylt og overgår dem i listesuksess.

- Helt oppriktg, så håper jeg at de bare murer forbi oss. Vi snublet jo bare inn i det der, mens de holder på med det til daglig. Jeg blir nasjonalist og får en stolthetsfølelse. Jeg ønsker dem dem lykke til, sier Bård Ylvisåker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer