Disse får du se på TV i 1999:

Disse får du se på TV i 1999:

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

TV2

Siri M. Kalvigs voksende mage kan du se sammen med været ut april. Men Elin Tvedt, Benedikte Rasmussen, Anita Pryme og de andre værpresentørene fortsetter som før.

Gerhard Helskog får med seg Svein Torgersen (eks-P4) og Tonje Steinsland (eks-NRK) i programposten «Staten». Programmet kommer neppe på lufta før til høsten. Den nyopprettede redaksjonen skal rette søkelys på feil og mangler ved styringen av landet vårt.

Per Ståle Lønning fortsetter med «Sentrum», et av TV2-ukas mest sette program.

Oddvar Stenstrøm har valgt en noe mindre kontroversiell og provoserende stil med sitt debattprogram, «Holmgang». Fortsetter på tirsdager som før.

Arne Hjeltnes, Arne Brimi og Vegard Ulvang går en travel vinter i møte. Når ski-VM nordiske greiner, starter i Ramsau i Østerrike 18. februar, er gutta på plass. Bjørn Dæhlie er opptatt med sitt (!), men ellers blir det «Gutta på tur»-program hver kveld.

Hedda Kise og Øyvind Mund skal fortsatt stå tidlig opp. «God morgen, Norge» fortsetter for fullt også i 1999. I august kommer NRK på lufta med sitt faste morgenprogram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer