GØY PÅ JOBB: Thomas Giertsen og flere av kvinnene i produksjonen mener det er mer morsomt en flaut å spille inn de verste scenene i serien. Fra venstre: manusforfatter Birgitte Wegener, manusforfatter Cathinka Nicolaysen, Thomas Giertsen, regissør Hanne Larsen, regissør Hanne Tømta og regissør Sara Johnsen. Foto: Sveinung U. Ystad / Dagbladet
GØY PÅ JOBB: Thomas Giertsen og flere av kvinnene i produksjonen mener det er mer morsomt en flaut å spille inn de verste scenene i serien. Fra venstre: manusforfatter Birgitte Wegener, manusforfatter Cathinka Nicolaysen, Thomas Giertsen, regissør Hanne Larsen, regissør Hanne Tømta og regissør Sara Johnsen. Foto: Sveinung U. Ystad / DagbladetVis mer

Disse fem kvinnene gjør Giertsen mest mulig ynkelig

Står bak ny sesong av «Helt perfekt».

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): I «Helt perfekt» spiller Thomas Giertsen en rolle med samme navn som seg selv. Bak serien står blant andre fem kvinner som får fram alt han ikke vil være.

Søndag er det klart for en ny sesong av «Helt perfekt» på TVNorge, og hovedpersonen selv forteller at produksjonen har tatt nye grep til den femte sesongen.

- Vi har prøvd å se på hvordan vi kan ta inn en handling og et tema som går igjennom hele sesongen, uten å forandre karakterene, sier Thomas Giertsen til Dagbladet.

I fjor satte humorserien hvor Giertsen spiller en rolle med samme navn som seg selv, ny rekord med 397 000 seere.

Seriens handling spinner rundt hovedperson Thomas og hans samboer Ine, spilt av Ine Jansen. Skuespillernes navn er de samme i serien som utenfor kamera, og paret har i de foregående sesongene stadig havnet i pinlige og flaue situasjoner.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn