Disse gutta har en veterinær som fastlege i New York

Sånn må det være, når Saabye Christensen er med Dagbladet på USA-tur. Se videodagboka!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De har tidligere gitt ut bøkene «Men Buicken står her fremdeles» og «Min Buick er lastet med» - bestående av dikteriske krumspring og tilhørende fotografier, samt en vedlagt cd med dertil egnet musikk.

Alt bygd på inntrykk fra reiser i USA.

Nå er Lars Saabye Christensen, Knut Reiersrud, Stian Carstensen og Dagbladets Tom Stalsberg og Lars Eivind Bones klar for en ny roadtrip, og denne gangen skal de også lage videoer fra veien.

Videoene vil selvfølgelig bli lagt ut på Dagbladets sider fortløpende, underveis på deres lange reise.

Veldedighetskonserter I tidsrommet 12. september til 23. september vil musiker — og lyrikkgjengen BUICKEN nemlig reise rundt på alle sjømannskirkene i USA for å avholde veldedighetskonserter.

- Videodagbok on the road? Gjort det før? Gammeldags? Ja, garantert, men vi er gamle og vi har ikke gjort det før, sier Tom Stalsberg og Lars Eivind Bones fra Dagbladet.

De skal sitte i Buickens baksete, som fredag 14. september forlater New York og kjører via Miami, New Orleans, Houston, Los Angeles/San Pedro til San Francisco.

I tillegg til de nevnte bøkene har gjengen de siste to årene spilt nærmere 100 konserter sammen.

- Vi har reist rundt for å ha det moro og gi folk opplevelser, har Saabye Christensen tidligere uttalt om konsertene.

PÅ VEIEN: Lars Saabye Christensen (venstre), Tom Åge Stalsberg (midten) og Lars Eivind Bones (høyre) skal sammen med Knut Reiersrud, Stian Carstensen reise USA rundt for å holde veldedighetskonserter på norske sjømannskirker. Bildet er fra en USA-tur i 2009, og her står de foran Cap Rock, der Gram Parsons og Keith Richards speida etter UFOER. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
PÅ VEIEN: Lars Saabye Christensen (venstre), Tom Åge Stalsberg (midten) og Lars Eivind Bones (høyre) skal sammen med Knut Reiersrud, Stian Carstensen reise USA rundt for å holde veldedighetskonserter på norske sjømannskirker. Bildet er fra en USA-tur i 2009, og her står de foran Cap Rock, der Gram Parsons og Keith Richards speida etter UFOER. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer