Disse gutta hedrer en gyllen fuzzrockarv

Fartsfylt frihetspunk fra Cloud Nothings.

Foto: Indie
Foto: Indie Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALBUM: Cleveland-trioen Cloud Nothings har fram til denne fjerdeplata gått fra å være vokalist og gitarist Dylan Baldis prøvende soloprosjekt til å bli en aldri så liten undergrunnsfavoritt av et rockeband.

På «Here & Nowhere Else» låter de på samme tid strammere og mer gjennomført punka enn tidligere - ikke ulikt åndsbrødrene i Japandroids viderefører Cloud Nothings med iherdig energi den gyldne arven fra melodikyndige fuzzrockere som Hüsker Dü, Pixies og Sonic Youth.

Med åtte låter og en varighet på såvidt en halvtime er albumet fritt for omstendeligheter; her driver kjappe trommer, romlende bass og rufsete fuzzgitarer av gårde frontet av Baldis raspende vokal.

Fine «Psychic Trauma» er det nærmeste vi kommer en ballade, mens «Giving Into Seeing» blander Frank Black-vræl med allsangtakter, og sjuminutteren «Pattern Walks» etter hvert sklir ut i messende gitarstøy. «No Thoughts» er et mer konsist høydepunkt, sammen med det avsluttende singelsporet «I?m Not Part Of Me».

Det belastede frihetsrock-begrepet skal Cloud Nothings slippe å bli belemret med, men dette er jammen meg frihetspunk, om noe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer