Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Disse gutta skal varme opp for Green Day

Kaiser Chiefs kommer også til Ullevaal.

OLYMPISK: Her er Kaiser Chiefs-vokalist Ricky Wilson under avslutningsseremonien til årets London-OL. Foto: AFP PHOTO/LEON NEAL
OLYMPISK: Her er Kaiser Chiefs-vokalist Ricky Wilson under avslutningsseremonien til årets London-OL. Foto: AFP PHOTO/LEON NEAL Vis mer

30. juni 2013 inntar rockerne i Green Day igjen Ullevaal Stadion i Oslo.

Bandet er ofte blitt omtalt som «verdens beste liveband», og får nå også selskap av det britiske bandet Kaiser Chiefs på landslagsarenaen.

Britene, som er aktuelle med albumet «Start the Revolution Without Me», skal varme opp for sine amerikanske musikkollegaer.

- Om jeg kunne velge på øverste hylle for en perfekt match som support for Green Day, så er førstevalget Kaiser Chiefs. Så det er duket for et fyrverkeri av en kveld på Ullevaal med en stemning man ikke har sett maken til siden Norge slo England der i 1981, sier Peer Osmundsvaag i Atomic.

Green Days vokalist Billie Joe Armstrong er enda på avrusning etter at han la seg inn på en anstalt etter en tirade på scenen i Las Vegas, noe som imidlertid ikke kommer til å ha noe å si for neste års konsert i Oslo.

HOVEDATTRAKSJONEN: Green Day. Foto: Eirik Helland Urke
HOVEDATTRAKSJONEN: Green Day. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer