Disse indie-hipsterne får du ikke se på Øyafestivalen

Men du aner kanskje hvem som står bak.

GJØR COMEBACK PÅ TVNORGE: Men Henrik Thodesen vil ikke røpe hvem han og Odd-Magnus Williamson forestiller i denne habitten. (Skjerdump fra Instagram)
GJØR COMEBACK PÅ TVNORGE: Men Henrik Thodesen vil ikke røpe hvem han og Odd-Magnus Williamson forestiller i denne habitten. (Skjerdump fra Instagram) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Henrik Thodesens instagramfølgere fikk i går en sniktitt på en av komikerens nye figurer - i tospann med sin gamle makker Odd-Magnus Williamson, lekkert stylet i 70-tallsrevival/folkrock/Williamsburg-hipsterstil, eller hva vi skal kalle det.

«The Russ Meyer Reference Band spiller på Øyafestivalen! Lørdag 13:45. Kom kom kom!» lokker Thodesen, men den går vi ikke på, hvertfall ikke etter å ha sjekka programmet for musikkfesten som starter i Tøyen seinere i dag.

Intrikat - Det er en vits så intrikat at vi ikke regnet med at noen ville ta den, sier Thodesen, og minner om at Russ Meyer (1922-2004) var en herostratisk berømt, amerikansk filmregissør med spekulative lavbudsjettsfilmer som spesiale.

(Og, som flere lesere har minnet oss på: Lista over band hvis navn er en referanse til Russ Meyer er lang, og omfatter blant annet Motorpsycho og Mudhoney).

Hvem de to «Torsdag kveld fra Nydalen»-kameratene faktisk skal forestille, nekter han foreløpig å uttale seg om. Men i vinter ble det klart at komi-duoen, som begikk en av fjorårets store kinosuksesser med «Tina og Bettina», har takket for seg i TV 2 og nå utvikler et nytt programkonsept for TV Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer