Disse kommer til Dagbladets valgsendinger i morgen

Det er ikke bare politiske debatter som står på programmet.

KOMMER TIL EIDSVOLL PLASS: Musikerne Ole Paus og Noora Noor spiller på Dagbladets livesendinger fra Eidsvoll Plass i morgen formiddag. Skuespiller Gitte Witt kommer for å snakke om Kulturkampen. Foto: Dagbladet/Stella Pictures
KOMMER TIL EIDSVOLL PLASS: Musikerne Ole Paus og Noora Noor spiller på Dagbladets livesendinger fra Eidsvoll Plass i morgen formiddag. Skuespiller Gitte Witt kommer for å snakke om Kulturkampen. Foto: Dagbladet/Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Klokka ti i morgen starter programlederne Peder Ottosen og Martine Aurdal Dagbladets valgsendinger på Eidsvoll plass utenfor Stortinget i Oslo.

Livesendingene, som varer fram til og med dagen etter valget, 10. september, har et omfattende program med en rekke politikere og samfunnsdebattanter.

- Nærhet mellom velgerne og valgkampen Men det er ikke bare politiske debatter som står på programmet i Dagbladets valgbod de neste ukene. Lobbyister, satirikere og musikere kommer også på besøk.

I tillegg til selve TV-sendingene vil det være en DJ som spiller musikk, og det blir delt ut aviser og partiprogrammer. Utenfor valgboden vil det bli satt opp sittegrupper med bord og stoler, der publikum får servert kaffe og sjokolade.

- Vi ønsker å skape en nærhet mellom velgerne og valgkampen gjennom TV-sendingene våre. Vi vil gi folk et sted å være som engasjerer, et sted de får lyst til å komme tilbake til, sier Peder Ottosen. Han er redaksjonssjef for dbtv og programleder for Valgmorgen.

Spennende gjester Under sendingen i morgen kommer den politiske bevegelsen Kulturkampen representert av leder Arnfinn Bjerkestrand, som også har med seg sangeren Noora Noor og skuespiller Gitte Witt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer