Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Disse kommer til Dagbladets valgsendinger i morgen

Det er ikke bare politiske debatter som står på programmet.

KOMMER TIL EIDSVOLL PLASS: Musikerne Ole Paus og Noora Noor spiller på Dagbladets livesendinger fra Eidsvoll Plass i morgen formiddag. Skuespiller Gitte Witt kommer for å snakke om Kulturkampen. Foto: Dagbladet/Stella Pictures
KOMMER TIL EIDSVOLL PLASS: Musikerne Ole Paus og Noora Noor spiller på Dagbladets livesendinger fra Eidsvoll Plass i morgen formiddag. Skuespiller Gitte Witt kommer for å snakke om Kulturkampen. Foto: Dagbladet/Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokka ti i morgen starter programlederne Peder Ottosen og Martine Aurdal Dagbladets valgsendinger på Eidsvoll plass utenfor Stortinget i Oslo.

Livesendingene, som varer fram til og med dagen etter valget, 10. september, har et omfattende program med en rekke politikere og samfunnsdebattanter.

- Nærhet mellom velgerne og valgkampen Men det er ikke bare politiske debatter som står på programmet i Dagbladets valgbod de neste ukene. Lobbyister, satirikere og musikere kommer også på besøk.

I tillegg til selve TV-sendingene vil det være en DJ som spiller musikk, og det blir delt ut aviser og partiprogrammer. Utenfor valgboden vil det bli satt opp sittegrupper med bord og stoler, der publikum får servert kaffe og sjokolade.

- Vi ønsker å skape en nærhet mellom velgerne og valgkampen gjennom TV-sendingene våre. Vi vil gi folk et sted å være som engasjerer, et sted de får lyst til å komme tilbake til, sier Peder Ottosen. Han er redaksjonssjef for dbtv og programleder for Valgmorgen.

Spennende gjester Under sendingen i morgen kommer den politiske bevegelsen Kulturkampen representert av leder Arnfinn Bjerkestrand, som også har med seg sangeren Noora Noor og skuespiller Gitte Witt.

Gitte Witt (29) har spilt i en rekke filmer dette året, blant annet «Å begrave en hund» og den mye omtalte filmen «Pornopung».

Den 34-år gamle musikeren Noora Noor har gitt ut flere album, og kommer med en ny plate til høsten. Hun spiller på Dagbladets livesendinger i morgen klokka 10:50.

I tillegg til musikkinnslag fra Noor, kommer Ole Paus klokka 11.45. Paus har lenge vært en populær musiker i Norge, men fikk et ekstra oppsving da han var en av deltakerne i forrige sesong av TV2-programmet «Hver gang vi møtes».

I juni ga han ut trippelalbummet «Avslutningen», som han selv har sagt er hans siste albumutgivelse.


 

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!