Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Disse kroppsdelene har Alicia Keys forsikret

Avslørte seg hos «Skavlan».

(Dagbladet): Alicia Keys sitter i kveld i stolen hos NRK-veteranen Fredrik Skavlan. Der røper hun blant annet at hun har forsikret sin mest dyrebare del av kroppen.

Og for en pianist var det, kanskje ikke overraskende, hendene.

Keys har nemlig spilt piano siden hun var syv, og har siden den gang jobbet seg opp blant verdens mest kjente RnB-artister.

- Dette er livet mitt Til Skavlan, som på sin side gjorde sin første sending fra sitt nye London-studio, forteller Keys at hun heller velger kickboksing (hvor man bruker bena mer enn henda, red. adm.) fremfor boksing - fordi hun må passe litt ekstra på hendene.

- Jeg burde vel egentlig være mer forsiktig med hendene mine, fordi en dag da jeg tok ut all aggresjonen min, slik som vi snakket om, ble jeg veldig revet med. Jeg var på spilleøving [senere], og jeg kunne føle at jeg hadde gått for langt. Da skjønte jeg hvordan jeg kunne ha skadet meg.

Hun forteller at det gjorde henne mer påpasselig. 

- Er de forsikret da? spør Skavlan om hendene.

FORSIKRET: RnB-artisten Alicia Keys har forsikret hendene sine. - Dette er livet mitt, sier hun på «Skavlan» i kveld. Foto: Scanpix
FORSIKRET: RnB-artisten Alicia Keys har forsikret hendene sine. - Dette er livet mitt, sier hun på «Skavlan» i kveld. Foto: Scanpix Vis mer

- De er faktisk det. Dette er livet mitt. En del av det, hvertfall.

- Jeg har vært stor fan Bokseren Cecilia Brækhus var også blant Skavlans gjester, og fortalte tidligere at møtet med pianisten var høydepunktet i ei fantastisk uke.

- Alicia virker så jordnær og kul. Jeg har vært stor fan helt fra det første albumet og elsker musikken hennes. For meg var dette høydepunktet i ei fantastisk uke, sa Brækhus til Dagbladet.

«Skavlan» sendes på NRK 1 klokken 21.25 i kveld.

I KJENT POSITUR: Alicia Keys gjester i kveld «Skavlan» på NRK 1. Foto: Scanpix
I KJENT POSITUR: Alicia Keys gjester i kveld «Skavlan» på NRK 1. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media