Disse laget de beste Blink-profilene

Vinner Quart-billett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Vi har kåret vinnerne av Blinks profilkonkurranse: De tre vinnerne stikker av med to billetter til årets Quart-festival.

Blink har nemlig fått helt nye profiler, og du kan du legge til både bilder, video, musikk, rss-feeder og podcaster og mye mer - med enkle grep.

Jørgen Stensrud, designer i Dagbladet.no og jurymedlem i profilkonkurransen sier om vinnerne:

- Blinkeren Tigerlil (17) har valgt en bakgrunn som funker veldig bra. Hun har utnyttet mulighetene hun har med den nye profilen og har lagt ut både musikk og videoer pluss det som kjennetegner nettsamfunnet Blink: Gjesteboken, vennegjengen og overikten over gruppene hun er medlem av er med. I tillegg har hun laget en egen grafikk. Det er kreativt.

Blinkeren Ethnicus (22) vinner også to billetter til Quart:

- Tekstene hans er morsomme. Det viser at du med enkle grep kan lage en kul profil på Blink. Hele profilen hans ser stilig ut.

Den tredje vinneren som stikker av med billetter til årets Quart-festival, er blinkeren med nicket jkboy (26). Designerens vurdering lyder:

- Han har et utrolig bra profilbilde. Det er det første man ser. Han har laget veldig enkle profilbokser, noen av dem består bare av et par ord. Det er enkelt og rent. Og så har han lagt ut en masse videoer - mye gøy å se på her!

VANT BILLETT: tigerlil har lagt ut både musikk og videoer, blant mye annet.
VANT BILLETT: tigerlil har lagt ut både musikk og videoer, blant mye annet. Vis mer
DEG OG DITT: På profilen din viser du andre hvem du er. Legg ut video, bilder og musikk og forandre bakgrunn og farger etter hjertens lyst.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer