FRANK OG TORGEIR:  I tredje sesong av «Lilyhammer» må Frank Tagliano spilt av Steven Van Zandt (til høyre) nok en gang ta turen over Atlanteren for å hjelpe en venn i nød. Denne gangen er det Roar som har kommet på kant med loven i Brasil. Med seg har han Torgeir, spilt av Trond Fausa Aurvåg. Torgeirs liv har fått en oppsving etter at Frank kom til Lillehammer. Han er likevel langt fra en iskald kriminell, og jobben som Flamingos daglige leder gir ham store store kvaler. Frank tar med Torgeir til Brasil, hvor de får hjelp av norsk UD, men samarbeidet mellom Frank og norsk utenrikstjeneste er ikke like knirkefritt. Foto: Rubicon
FRANK OG TORGEIR: I tredje sesong av «Lilyhammer» må Frank Tagliano spilt av Steven Van Zandt (til høyre) nok en gang ta turen over Atlanteren for å hjelpe en venn i nød. Denne gangen er det Roar som har kommet på kant med loven i Brasil. Med seg har han Torgeir, spilt av Trond Fausa Aurvåg. Torgeirs liv har fått en oppsving etter at Frank kom til Lillehammer. Han er likevel langt fra en iskald kriminell, og jobben som Flamingos daglige leder gir ham store store kvaler. Frank tar med Torgeir til Brasil, hvor de får hjelp av norsk UD, men samarbeidet mellom Frank og norsk utenrikstjeneste er ikke like knirkefritt. Foto: RubiconVis mer

Disse møter du i «Lilyhammer 3»

Deler av serien foregår i Brasil, og nye ansikter dukker opp på skjermen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): Onsdag er det klart for den tredje sesongen av «Lilyhammer», som har hatt enorm suksess og seertall på rundt en million.

Hovedrolleinnehaver Steven Van Zandt, bedre kjent som «Little Steven», er inne på manus-, regi- og finaniseringssida, i tillegg til å spille mafiabossen Frank Tagliano.

I den premiereklare sesongen foregår deler av handlingen både i New York og Brasil, i tillegg til at nye ansikter dukker opp.

I september kom nyheten om at Van Zandts bandkollega, Bruce Springsteen, har en gjesterolle som Taglianos bror.

- Det er lenge siden folk har spurt han om å spille skuespill, så jeg er veldig takknemlig for at han stolte nok på meg til å debutere som skuespiller i «Lilyhammer», sier Van Zandt til Dagbladet og fortsetter:

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn