Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Disse sangene kan hjelpe deg å få en flørt

Ny tjeneste skal hjelpe deg å få en heftig kveld.

VALENTINSDAGEN: Et nytt verktøy fra Spotify skal gjøre det lettere å si det man vil til de man er glad i via spillelister. Foto: NTB Scanpix
VALENTINSDAGEN: Et nytt verktøy fra Spotify skal gjøre det lettere å si det man vil til de man er glad i via spillelister. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Valentinsdagen er rett rundt hjørnet og mange håper kanskje på å få en liten romantisk hilsen eller oppmerksomhet.

Spotify har nå utviklet et verktøy som skal gjøre dagen ekstra romantisk, «Love Notes».

Hvor heit er meldingen din? På siden du møter når du går inn, er det første du gjør å velge romantikknivå på lista du vil lage.

Romantikknivået velger man nederst og skal sette stemningen for lista med fem alternativer, alt etter hva du føler for din utvalgte og hva du vil med lista di.

Har du planer om at det skal bli en kveld med litt flørting kan blant annet Toni Braxton - «You`re Making Me High» hjelpe deg.

Men har du planer om en litt heftigere kveld, og går innom Bump`N`Grind-valget som Spotify selv sier er et utvalg av låter som vet hva de vil, kan det bli Rihannas - «Sex With Me».

Når du så har funnet ut av hva slags stemning du vil ha for kvelden kan du velge opptil tre sjangre av de sju Spotify har valgt ut.

Country, R&B og hip-hop er blant alternativene du kan velge imellom og bytter du imellom romantikknivå vil låtene forandre seg deretter.

Mest populære kjærlighetslåter Spotify har også samlet sammen de mest populære kjærlighetslåtene til brukerne sine.

SPOTIFY REDDER VALENTINSDAGEN: Spotify har nå laget en løsning for de som ikke har funnet noe til sin utkårede enda Foto: Spotify
SPOTIFY REDDER VALENTINSDAGEN: Spotify har nå laget en løsning for de som ikke har funnet noe til sin utkårede enda Foto: Spotify Vis mer

Justin Bieber med «Love Yourself» topper den globale lista, med John Legends «All of Me» på en andre plass.

Ed Sheeran, Ginuwine og Blackstreet er andre man kan finne på den globale lista.

Ved å se på den norske lista er det klart at vi setter pris på de gamle kjærlighetslåtene.

Whitney Houston - «I Will Always Love You» ligger på førsteplass med Bryan Adams´ slager «(Everything I Do) I Do It For You» på andreplass.

Lenger ned på listen finner man blant annet Ronan Keating, Marvin Gaye og Celine Dion.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media