Du leser nå Dagbladet Pluss

TV-høsten 2019

Disse seriene gleder vi oss til i høst

Blir dette nye «Game of Thrones»?

VIKINGER: Finske Krista Kosonen er Alfhildr i «Beforeigners», som kommer på HBO Nordic 21. august. Foto: HBO NORDIC / Eirik Evjen
VIKINGER: Finske Krista Kosonen er Alfhildr i «Beforeigners», som kommer på HBO Nordic 21. august. Foto: HBO NORDIC / Eirik EvjenVis mer

Høst betyr ikke bare skolestart og jobbhverdag og fiskeboller til middag. Det betyr også en haug med nye, spennende serier på tv! Vi har sett nærmere på premiereplanene til norske tv-kanaler og strømmetjenester, og her er det du kan glede deg aller mest til:

«Beforeigners», HBO Nordic 21. august

Forventningene er store til HBOs aller første norske serie, og det skader ikke at den er skrevet av Lilyhammer-paret Anne Bjørnstad og Eilif Skodvin. Sci fi-plottet er iallfall originalt: Mennesker fra ulike eldre tidsperioder dukker plutselig opp i samtida, uten at noen vet hvordan eller hvorfor. Oppi det hele får vi et drapsmysterium, som må løses av det odde paret Lars (Nicolai Cleve Broch), utbrent politietterforsker, og Alfhildr (Krista Kosonen), framvandrer fra vikingtida. Traileren lover både spenning, humor og energi, så gjenstår det å se om dette bare er en fiks idé, eller en historie som faktisk klarer å engasjere oss.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.