TV-høsten 2019

Disse seriene gleder vi oss til i høst

Blir dette nye «Game of Thrones»?

VIKINGER: Finske Krista Kosonen er Alfhildr i «Beforeigners», som kommer på HBO Nordic 21. august. Foto: HBO NORDIC / Eirik Evjen
VIKINGER: Finske Krista Kosonen er Alfhildr i «Beforeigners», som kommer på HBO Nordic 21. august. Foto: HBO NORDIC / Eirik Evjen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Høst betyr ikke bare skolestart og jobbhverdag og fiskeboller til middag. Det betyr også en haug med nye, spennende serier på tv! Vi har sett nærmere på premiereplanene til norske tv-kanaler og strømmetjenester, og her er det du kan glede deg aller mest til:

«Beforeigners», HBO Nordic 21. august

Forventningene er store til HBOs aller første norske serie, og det skader ikke at den er skrevet av Lilyhammer-paret Anne Bjørnstad og Eilif Skodvin. Sci fi-plottet er iallfall originalt: Mennesker fra ulike eldre tidsperioder dukker plutselig opp i samtida, uten at noen vet hvordan eller hvorfor. Oppi det hele får vi et drapsmysterium, som må løses av det odde paret Lars (Nicolai Cleve Broch), utbrent politietterforsker, og Alfhildr (Krista Kosonen), framvandrer fra vikingtida. Traileren lover både spenning, humor og energi, så gjenstår det å se om dette bare er en fiks idé, eller en historie som faktisk klarer å engasjere oss.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer