Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Disse seriene kommer med flere sesonger

Er din favorittserie på lista?

LOVER TRE NYE SESONGER: En annen Netflix suksess, «Orange Is the New Black», returnerer ikke for bare en sesong, men for tre. Nytt bilde fra Netflix gir en liten smakebit på hva seerne kan vente seg. Foto: Netflix
LOVER TRE NYE SESONGER: En annen Netflix suksess, «Orange Is the New Black», returnerer ikke for bare en sesong, men for tre. Nytt bilde fra Netflix gir en liten smakebit på hva seerne kan vente seg. Foto: Netflix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hvert år på denne tida avgjør de store tv-selskapene om seriene som vi elsker og hater skal fornyes med nye sesonger. Heldigvis får vi et gjensyn med flere av favorittseriene våre, men det er også noen som ikke vil returnere til tv-skjermene.

Nettsiden E!Online har laget en bildespesial med mange av de populære serienes skjebner.

Gjennom fire sesonger har seerne blitt kjent med den manipulative Francis Underwood i den populære Netflix-serien «House of Cards». Sesong fire hadde premiere 4. mars, og Netflix bekrefter at fansen kan se fram til enda en sesong.

I følge den britiske avisa The Independent skal seriens skaper, Beau Willimon, imidlertid ikke være en del av den neste sesongen.

- Etter fem år og fire sesonger er det på tide for meg å gå videre til andre prosjekter. Jeg er utrolig stolt av det vi har fått til, skrev han i en Twitter-melding.

Tre nye sesonger Noen serier viser seg å ikke vare over flere sesonger, mens andre tar aldri slutt. TV-selskapet NBC har bestilt en 18. sesong av serien «Lov og Orden», og «Greys Anatomy» skal i gang med sesong 13. Det samme skal politiserien «NCIS».

 RETURNERER:  «House of Cards» med Kevin Spacey i hovedrollen planlegger en femte sesong. Foto: Scanpix
RETURNERER: «House of Cards» med Kevin Spacey i hovedrollen planlegger en femte sesong. Foto: Scanpix Vis mer

En annen Netflix suksess, «Orange Is the New Black», returnerer ikke for bare en sesong, men for tre. The Guardian omtalte nyheten i februar, og visepresident i Netflix, Cindy Holland, er svært begeistret for at serien fortsetter.

- Publikum over hele verden har blitt glad i kvinnene og mennene i serien, og vi gleder oss til å se hvor ytterligere tre sesonger fører dem, sa hun i en uttalelse.

Sesong fire i serien har ennå ikke hatt premiere, men nå viser det seg at seerne kan se fram til hele tre sesonger til.

Serien er basert på Piper Chapmans selvbiografi om hennes opphold i et amerikansk kvinnefengsel og blant skuespillerne finner vi navn som Taylor Schilling, Jason Biggs og Laura Prepon.

Gir seg Men det er ikke alle som klarer seg i det tøffe seriemarkedet.
Etter sju sesonger slapp tv-selskapet CBS nyheten om at serien «The Good Wife» ikke returnerer til skjermen etter sju sesonger. Sesong sju hadde premiere på amerikanske tv-skjermer i oktober, og i mai går den siste episoden i serien.

Den populære serien «Bones», som blir sendt på TV3 i Norge ble til fansens store glede fornyet for en 12 sesong, så annonserte produsentene at dette blir seriens siste. En annen serie som i følge E!Online takker for seg er «Person Of Interest».

Mens flere serier tas av skjermen er det også mange serier i produksjon. Det amerikanske tv-selskapet USA Networks jobber nå med å spille inn en amerikansk versjon av den norske serien «Øyevitne». Det er ennå ikke kjent når serien har premiere.

Her kan du sjekke om din favorittserie kommer med flere sesonger.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart