GHOSTBUSTERS: Fra venstre: Kate McCinnon, Kristen Wiig, Leslie Jones og Melissa McCarthy er klare for å spille i «Ghostbusters 3». Alle foto: Stella Pictures
GHOSTBUSTERS: Fra venstre: Kate McCinnon, Kristen Wiig, Leslie Jones og Melissa McCarthy er klare for å spille i «Ghostbusters 3». Alle foto: Stella PicturesVis mer

Disse skal spille i «Ghostbusters 3»

Går for en versjon med kvinnelige skuespillere.

(Dagbladet): Komedien «Ghostbusters» ble en stor suksess da den kom i 1984. Skuespillerne Bill Murray, Dan Aykroyd og Harold Ramis spiller tre parapsykologer i New York, som starter med spøkelses-jakting.

Det ble også laget en oppfølger i 1989, som fikk navnet «Ghostbusters 2».

Nå kommer det en ny versjon av den kjente filmen.

Kvinnelige hovedroller Tirsdag offentliggjorde regissør Paul Feig, som blant annet har laget filmen «Bridesmades» og er kjent for å lage filmer med kvinnelige hovedroller, hvem som skal spille spøkelsesjegerne i filmen:

Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones og Kate McKinnon.

Han skriver også at filmen kommer til å ha premiere 22 juli 2016.

- Herregud, hun er morsom Mange har tidligere spekulert i hvem som skulle få de gjeve rollene. «Ghostbusters»-skuespiller Bill Murray er blant dem.

- Jeg synes det høres bra ut. Jeg ville ha dratt for å se den filmen, og de hadde sikkert hatt bedre drakter også. Melissa [McCarthy] ville ha vært en spektakulær Ghostbuster. Og Kristen Wiig er så morsom - herregud, hun er morsom. Også liker jeg Linda Cardellini [fra bla. «Freaks and Geeks»] veldig godt. Og Emma Stone er morsom. Det er mange morsomme jenter der ute, har han tidligere sagt.