Disse spiller i Grand Prix-finalen

CRASH! og Jenny videre i kveld!

Pønkrockbandet CRASH! og countryartisten Jenny Jensen sang seg til finalen i Melodi Grand Prix lørdag kveld.

Delfinalen i Stokke i Vestfold var den siste av tre delfinaler, og seks av artistene som skal kjempe om seieren i den norske finalen, er klare. I tillegg får noen av artistene en sjanse til i Sistesjansen.

Den første som ble ropt opp på scenen lørdag, var den folkelige artisten Jenny Jensen. Med sangen «Vil du ha svar» og hele familien på bakrommet sikret hun seg finalebillett.

De fire Halden-guttene i bandet CRASH! ga alt under fremførelsen av låten «Wannabe» og sikret seg også en plass i finalen. Låten er skrevet av ikke ukjente Trond «Teeny» Holter fra Wig Wam, og er tidenes første Grand Prix-bidrag i sjangeren pønkrock.

Disse seks skal spille i finalen 10 februar i Oslo Spektrum:

  • CRASH! med låten «Wannabe»
  • Jenny Jensen med låten «Vil du ha svar»
  • Torhild Sivertsen and The Funky Family med låten «Love on the Dancefloor»
  • Infinity med låten «Hooked on You»
  • Guri Schanke med sangen «Ven a bailar conmigo»
  • Dusty Cowshit med «Chicken Rodeo»    (NTB)

CRASH! OG JENNY gikk videre med melodiene «Wannabe» og Jenny Jenssen med «Vil du ha svar» under lørdagens delfinale i Melodi Grand Prix i Stokke i Vestfold. Her jubler de etter at resultatet var et faktum. Foto: Scanpix
CRASH! OG JENNY gikk videre med melodiene «Wannabe» og Jenny Jenssen med «Vil du ha svar» under lørdagens delfinale i Melodi Grand Prix i Stokke i Vestfold. Her jubler de etter at resultatet var et faktum. Foto: Scanpix Vis mer