Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

DIVERSE ARTISTER: "I Am Sam"

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lydsporet til Sean Penns nye film «I Am Sam» inneholder bare Beatles-coverlåter. Penns tilbakestående rollefigur refererer stadig til Beatles-tekster i filmen, men rettighetsproblemer er grunnen til den karaokeaktige soundtracktilnærmingen.

Blant 19 låter er det bare en håndfull genuine blinkskudd: Rufus Wainwrights inspirerte «Across The Universe» er rørende vakker, Grandaddy er seg selv like på en skranglete «Revolution» , hvilket som alltid er mer enn bra nok, og ekteparet Aimee Mann og Michael Penn (jepp, Seans bror) vinner konkurransen mot Neil og Liam Finn om den beste versjonen av «Two Of Us» . Nick Caves «Let It Be» er kuriøs, og det samme kan sies om Eddie Vedders «You Got To Hide Your Love Away» , men resten av bidragene fra folk som Sheryl Crow, nå oppløste The Black Crowes, Paul Westerberg og verdens kanskje kjedeligste band, Stereophonics, klarer du deg fint uten.

Hele Norges coronakart