Diverse artister

Nytt norsk elektronisk selskap viser seg fram.

Port Azur er den mangfoldige norske distributøren Tubas elektroniske plateselskap, og kommer til å by på norsk undergrunnselektronikk som de store norske selskapene uansett aldri klarer å plukke opp. Röyksopp ble jo som kjent signet av et lite og nesten utdatert big beat-selskap i England.

Merkelig nok er det lett fjollete big beat som Ugress, Norges mest hypede band om dagen, byr på i åpningskuttet på denne noe premature samleren - samlere som dette kommer jo vanligvis etter at selskapet har holdt på en stund. Ugress-hiten heter «Loungemeister» og er den med «I'm an expert»-samplet. Så får vi se om det kommende Ugress-albumet innfrir hypen.

Port Azurs andre satsing er de behagelige herrene og damene i bandet med det noe technoide navnet Epoxy. De lager sval og deilig downtempo-musikk og slipper også debutalbum i løpet av høsten. Resten av denne samleren byr på allerede kultkjente navn som Xploding Plastix, Mind Over Midi og Slowpho, noe som gjør at denne samleren ikke får det nyhetsmessige freshe preget den trenger.