Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Diverse artister

Ujevn hyllest fra rockens stjerner.

CD: Ramones er et av tidenes tøffeste band. De har en gang for alle vist hvilke musikalske skatter som ligger gjemt blant tre- fire akkorder, høyt tempo og et passe skeivt blikk på den tida du lever i. Nå er Joey og Dee Dee døde, produsent Phil Spector er siktet for drap og noen av verdens største artister har laget et tribute-album. En æra er definitivt over. Bak prosjektet finner vi metallmann Rob Zombie (White Zombie) og Ramones-gitarist Johnny. De har samlet et stjernelag med blant andre Metallica, Red Hot Chili Peppers, Tom Waits og Garbage. Artistene legger seg enten tett opp til originalen (U2s «Beat On The Brat» ) eller gir totalt f... (Marilyn Mansons «The KKK Took My Baby Away» ) . Resultatet er dessverre ujevnt. Problemet er vel at mange av deltakerne nok har vært høye gjennom nesa, men aldri i nærheten av «Now I Wanna Sniff Some Glue».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling