Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Diverse Artister

Dancehall og hip hop clasher som Tuppen og Lillemor,

CD: Det er vel ingen som kan argumentere mot at musikkarter påvirker hverandre, og for enda en gang å slå spikeren i puristkista, har det britiske plateselskapet Soul Jazz - som har spesialisert seg på å bringe gamle klassikere inn i våre liv - med «Nice Up The Dance» satt sammen et rumperistende og hoftesvingende møte mellom gjensidig takknemlig jamaicansk dancehall og amerikansk hip hop. Her har vi Tenor Saws klassiker «Ring The Alarm» , Dawn Penns bittermelankolske, men fantastisk seigt dansbare «No No No» og J Lives DJ Spinna-produserte «Satis-fied» kledelig satt sammen rygg mot rygg. Det ser nesten ut til at dansefoten endelig har møtt sin match.

Og som en ekstra marsipanrose på bløtkaka bidrar New Yorks DJ-legende Kenny Dope med hele to spor. Hans samarbeid med Screechy Dan «Boomin' In Ya Jeep» egner seg perfekt til storby-råning.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media