Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Diverse artister

Huff da. «Idol» er best på tv.

Talentkonkurransen «Idol» på TV2 er inne i sin avgjørende fase. Om drøye to uker får vi svar på hvem som blir vinneren, Kurt Nilsen, Gaute Ormåsen eller David Pedersen.

Nå gir medarrangør og plateselskapet BMG ut en cd med de ti finalistene. Og vi får bare håpe at ikke alle ti får platekontrakt.

La gå at man kan more seg over tv-underholdningen og spenningen knyttet til den pinefulle utvelgelsen. Vi svelger også juryens overdrivelser om hvor fantastisk de synger og hvor sterk egenart de har. For det er bare én deltaker som virkelig viser godt utviklet talent, særpreg og sangstemme. Han ser riktignok ikke ut som et idol, men Kurt Nilsen er en vinner uansett resultat.

«Idol» fungerer på tv, men ikke på cd. «Idol»-cd-en er tannløs, delvis vassen og iblant en redselsfull affære. Fra et kommersielt synspunkt er dette sikkert vellykket, men ikke musikalsk.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media