Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Diverse Artister

DFAs remikser for andre artister fungerer ypperlig som egen utgivelse.

CD: Jazzanova har gjort det før dem med hell. Aphex Twin også. Nå har produsentene James Murphy og Tim Goldsworthy i DFA samlet et knippe av sine remiksarbeider. Alle er gjort i løpet av en femårsperiode - Le Tigres «Deceptacon» fra 2001 er eldst, «Mars, Arizona» med Blues Explosion av i år er nyest- der duoen gikk fra å være et hett navn i undergrunnen til å bli en kommersiell kraft å regne med. En innvending kan være at plata ikke er lagt opp kronologisk, at det derfor er vanskelig å høre en eventuell utvikling, men når det kommer til stykket låter alt så umiskjennelig DFA at det ikke gjør noe. Enten de bruker hele vokalen, et bruddstykke eller fokuserer på én liten detalj, klarer de å beholde feelingen fra originalen, men også gjøre låta til sin egen , med tunge 4/4-beats og punkfunkbass som signatur. Og lytteopplevelsen blir enhetlig.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling