Dizzee Rascal avlyser Oslo Live

Svenske Adam Tensta erstatter.

(Dagbladet.no): I siste liten avslører en av morgendagens headlinere, britiske Dizzee Rascal, konserten på Oslo Live.

Årsaken skal være en syk DJ.

- Det er veldig synd, men vi har mobilisert bookerne som har hjulpet oss å komme fram til ikke bare én, men to verdige erstattere, forteller festivalens pressesjef Sondre Sommerfelt til Dagbladet.no.

De som stepper inn for Rascal, er svenskene Adam Tensta og Lazee.

- Dette er gode artister. Adam Tensta er kjempestor i Sverige og er på vei oppover utenfor hjemlandet også. Lazee er et kredibelt navn i hiphop-kretser, fastslår Sommerfelt.

Adam Tensta hadde store hits med «They Wanna Know» og «My Cool» i fjor. Debutalbumet «It\'s a Tensta Thing» fikk god mottakelse da det ble sluppet i Sverige tidligere i vår. I disse dager lanseres en utvidet, internasjonal versjon.

I kveld spiller Adam Tensta på Arvikafestivalen, i morgen kan han altså oppleves på Kontraskjæret i Oslo.

AVLYSER: Britiske Dizzee Rascal opplever stor suksess med den nye singelen «Dance Wiv Me». En syk DJ forhindrer ham dessverre fra å spille på Oslo Live i morgen. Foto: STELLA PICTURES
AVLYSER: Britiske Dizzee Rascal opplever stor suksess med den nye singelen «Dance Wiv Me». En syk DJ forhindrer ham dessverre fra å spille på Oslo Live i morgen. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Dizzee Rascal avlyser Oslo Live
ERSTATTER: Svenske Adam Tensta stepper inn på kort varsel for å gi festivalgjengerne elektrofisert hiphop. Han får følge av Lazee fra Malmö.