Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dizzee Rascal avlyser Oslo Live

Svenske Adam Tensta erstatter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I siste liten avslører en av morgendagens headlinere, britiske Dizzee Rascal, konserten på Oslo Live.

Årsaken skal være en syk DJ.

- Det er veldig synd, men vi har mobilisert bookerne som har hjulpet oss å komme fram til ikke bare én, men to verdige erstattere, forteller festivalens pressesjef Sondre Sommerfelt til Dagbladet.no.

De som stepper inn for Rascal, er svenskene Adam Tensta og Lazee.

- Dette er gode artister. Adam Tensta er kjempestor i Sverige og er på vei oppover utenfor hjemlandet også. Lazee er et kredibelt navn i hiphop-kretser, fastslår Sommerfelt.

Adam Tensta hadde store hits med «They Wanna Know» og «My Cool» i fjor. Debutalbumet «It\'s a Tensta Thing» fikk god mottakelse da det ble sluppet i Sverige tidligere i vår. I disse dager lanseres en utvidet, internasjonal versjon.

I kveld spiller Adam Tensta på Arvikafestivalen, i morgen kan han altså oppleves på Kontraskjæret i Oslo.

AVLYSER: Britiske Dizzee Rascal opplever stor suksess med den nye singelen «Dance Wiv Me». En syk DJ forhindrer ham dessverre fra å spille på Oslo Live i morgen. Foto: STELLA PICTURES
AVLYSER: Britiske Dizzee Rascal opplever stor suksess med den nye singelen «Dance Wiv Me». En syk DJ forhindrer ham dessverre fra å spille på Oslo Live i morgen. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
image: Dizzee Rascal avlyser Oslo Live
ERSTATTER: Svenske Adam Tensta stepper inn på kort varsel for å gi festivalgjengerne elektrofisert hiphop. Han får følge av Lazee fra Malmö.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!