VETERAN PÅ DIZZIE:  Øivind Blunck har flere ganger stått på scena på Dizzie Showteater. Her inne fra teateret.  Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet
VETERAN PÅ DIZZIE: Øivind Blunck har flere ganger stått på scena på Dizzie Showteater. Her inne fra teateret. Foto: Anders Grønneberg / DagbladetVis mer

Dizzie Showteater legges ned

- Det er ikke forsvarlig lengre.

(Dagbladet): Det ærverdige teateret Dizzie Showteater, som ligger et steinkast fra Karl Johans gate i Oslo, har trukket sceneteppet igjen for siste gang.

I går kveld møttes flere av skuespillerveteranene som har stått på Dizzie-scenen opp på rød løper, for å minnes teateret. Det skriver VG.

Rød løper Blant de oppmøtte var Hege Schøyen og Øivind Blunck som har stått på scena sammen flere ganger. Marianne Krogness, Øystein Sunde og Eldar Vågan var også tilstede på rød løper, skriver VG.

Grunnen til at teateret nå skal legges ned er at det kreves omfattende oppussing for å holde det gående.

Det skal ha blitt for omfattende for husleier Jørg-Fr. Ellertsen (82) og huseier Olav Thon og ta fatt på.

- Ikke forsvarlig - Det er ikke forsvarlig lengre, særlig for artistene. Da vil de ikke spille her. Og det må de jo ville, sier Ellertsen til VG.

Teateret åpnet dørene for 24 år siden og den aller siste forestillingen ble vist i april.

Da var det Anne Marie Ottersen og Brit Elisabeth Haagensli som sto på scena med forestillingen «Gammel dame er vond og vende».