Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dj-funk med danskeferja?

Dj Aron, Aron Loud, Aron Molnar. Kjær dj har mange navn! I kveld spiller den Københavnbaserte rytmemagikeren på klubbkonseptet MooseJuus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Engelskmannen Aron Molnar gjorde danske av seg for å funke opp københavnerne på dansegulvet. Han besøkte Danmark i 1989, og ble like gjerne værende. Han er en av de faste dj\'ene på klubben Rust, og har spilt flere ganger på Roskilde-festivalen. Men han har også gjort greia si på klubber ute i den store verden, fra New York til Paris og Berlin til Russland.

Han startet med å spille jazzfunk, soul, latin og reggae i London. Etter en prøveperiode med house og garage, har han vendt tilbake til de sorte røttene på sine dj-sett. Og ifølge MooseJuus-general Eivind Olsvik er denne mannen Danmarks dj numero uno. I kveld er det Blå-klientellet som skal oppleve rytmekicket på dansegulvet.

Aron Molnar er også kjent som dj Aron og Aron Loud. Det siste navnet skyldes ar han er medeier av plateforretningen Loud i København, som har spesialisert seg på elektronisk musikk og DJ-plater.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!