DJ-suksess i Hollywood

LOS ANGELES (Dagbladet): Norske DJ Stigma har sikret seg flere oppdrag etter jobber på kjente klubber i Hollywood. Men først vil han lage nytt album.

- Å få spille på kjente Hollywood-klubber er desidert fjorårets og årets julegave for meg, smiler den 33 år gamle Årdals-mannen Stig Klubben, som skjuler seg bak artistnavnet DJ Stigma. DJ-en, som i en årrekke har vært blant de fremste på klubbscenen i Norge, har vært i Los Angeles i to uker.

Første nordmann

I løpet av oppholdet har han spilt på to heite klubber i filmbyen: Key Club på Sunset Boulevard og FroBar i Santa Monica. DJ Stigma skal være den første norske DJ-en som spiller på kjente Hollywood-klubber.

- Det var en stor opplevelse for meg å spille på disse stedene. Det er tross alt her og i England det skjer, sier DJ Stigma, som med sin miks av progres-siv house og trance sikret seg flere nye jobbtilbud, både i Hollywood og i Miami.

Flere av hans album, som «Global Clubbing» og «First Fall», har sirkulert rundt i DJ-miljøene på begge sider av Atlanteren. Ikke minst låten «Baby Sunshine» ble en stor hit for nordmannen.

Går i studio

DJ-en, som har holdt på siden 1994 og har solgt rundt 8000 eksemplarer av hver av sine siste plater, er full av inspirasjon etter oppholdet i Los Angeles. Ny plate skal ut i løpet av februar, og denne gangen med langt flere egenproduserte låter.

- Deretter kommer jeg tilbake til Hollywood. Jeg må gripe denne muligheten, så får vi se hvor det fører hen, sier DJ Stigma.

<B>EN ANNEN DANCE:</B> - Det har vært en stor opplevelse for meg, sier DJ Stigma, Stig Klubben (33) fra Årdal, som har fått en fin fot innenfor flere klubber i Hollywood etter noen uker i filmbyen.