Djupedal blir fylkesmann

«Hvor mye skal den mannen få styre bak kulissene før noen reagerer? Først kompistjeneste til Bjerke, deretter fikser han jobb til Djupedal en måned etter at søknadsfristen gikk ut.

Esop«Ord teller mer enn handling. Stoltenberg appellerer med ansvarlighet, rettferdighet, solidaritet, omsorg. Om politikken faktisk fungerer i praksis og skaper et bedre samfunn, det kommer i andre rekke. Men det er mye vanskeligere å etterprøve.

JB

«Ap skalter og valter i norsk politikk. De sier de står for åpenhet, men holder flest saker unntatt offentlighet. Ap er en bløff. De burde bare skifte navn til «Partiet».

rimmer

«De såkalte «blå»-kommunistene er ikke noe bedre.

bubba«Skal det ingen ende ta for Stoltenberg-regjeringen? Tabber på tabber, noen uforskyldte og andre med full medviten. Ramin-Osmundsen-saken, Haga-saken, Bjørnøy-saken, Kahn-saken osv. La oss huske denne regjeringens krumspring når det snart er valg ... Ikke stem på Jens og Ap!

Cappello

«Ikke stem på Siv og Frp heller!!

EIB

«Jens vil gi Øystein oppreisning. Øystein ville ha stillingen i Trøndelag, ikke i Aust-Agder. De andre søkerne er dritt forbannet.

Hamlet ville sagt: «Something is rotten in the state of Norway.»

Pedro

«Norge er tvers igjennom korrupt. Jens Stoltenberg er verst av alle (jf. for eksempel DnB-NOR saken). Fordelen for skurkene er at de er hevet over loven og går alltid fri.

Fredrik