Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

TV 2

DN: rekordunderskudd i TV 2

Kostnadene i TV 2 steg så mye i fjor at kanalen går mot tidenes underskudd, tross økte inntekter, ifølge Dagens Næringsliv.

HARDE TIDER: TV 2-sjef Olav T. Sandnes møtte pressen etter et allmøte i TV 2 tidligere i høst.
Foto: Emil Weatherhead Breistein/NTB scanpix
HARDE TIDER: TV 2-sjef Olav T. Sandnes møtte pressen etter et allmøte i TV 2 tidligere i høst. Foto: Emil Weatherhead Breistein/NTB scanpix Vis mer

Avisen viser til en intern TV 2-rapport fra november.

– Det reelle underskuddet på -288 millioner har aldri vært større i TV 2 as (2009 hadde +29 millioner, og 1993 -153 millioner).

Ifølge prognosen ligger det an til at innholdskostnadene i 2016 blir på 2,65 milliarder kroner for kanalen. Det er en økning på rundt 35 prosent sammenlignet med tall for 2015. Fasiten for 2016-resultatene legges først fram i mars.

Kanalen har allerede varslet store kutt og kjemper for tiden for å få statsstøtte til hovedkontoret i Bergen og daglige nyhetssendinger.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling