DnB NOR og Bankklagenemnda

«Skammelig at DnB ikke tar Bankklagenemdas vedtak til etterretning. Man kan ikke være med på en sånn ordning og så ikke innrette seg etter de vedtakene man ikke liker. Men sånn er det vel med storkapitalen ... Mannen i gata blir svindlet, og må nok en gang blø ... Balle Klorin

«Dette er bare et mellomspill. Også «mannen i gata» vil etter hvert forstå at DnB NOR er både et solid, pålitelig og redelig selskap. Et sterkt norsk finanskonsern er viktig for norsk økonomi.

Øystein

«Slik går det med kapitalistiske kjeltringer. Ingen som forleder, lurer, svindler og gjør det med kundens tillit, har livets rett. Det nytter verken med mektige venner, sugerør i statskassen eller troskyldige unnskyldninger. DnB NOR er ferdig og har mistet all troverdighet!

Ernst Thomas

«Jeg bytter bank i morgen, selvfølgelig, fra DnB til en konkurrent!

sjigga

«Ja, DnB Nor har sikkert gjort feil iblant, og hatt dårlige rådgivere. Men ingen får kjøpe strukturerte produkter uten å signere en kontrakt som forklarer risikoen. Hvis du velger å satse penger på slike produkter, må du være forberedt på å ta den risikoen. Folk må ta ansvar for sine egne avgjørelser!

Tove Gjersrud

«Dine Penger har jobbet med denne saken siden 1998, før Forbrukerrådet og andre myndigheter skjønte at det var et meningsløst dårlig produkt. En kan ikke forvente at den vanlige kunde skulle skjønne det. Men det en kunne forvente, var at DnB NOR skulle skjønne det!

Ikke DnB-kunde lenger ...