- Do what the fuck you wanna do

Slik svarte Little Steven da Hans-Olav Thyvold ville skrive bok om ham.

JOBBER SAMMEN: I tillegg til å være involvert i radiokanalen Rox 90,1 sammen, har Hans-Olav Thyvold skrevet bok om Little Steven. Da Thyvold spurte ham om lov, selv om det ikke klassifiseres som en autorisert bok, var svaret: Do what the fuck you want to do. Foto: ROX 90,1
JOBBER SAMMEN: I tillegg til å være involvert i radiokanalen Rox 90,1 sammen, har Hans-Olav Thyvold skrevet bok om Little Steven. Da Thyvold spurte ham om lov, selv om det ikke klassifiseres som en autorisert bok, var svaret: Do what the fuck you want to do. Foto: ROX 90,1 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Forfatter Hans-Olav Thyvold ga i fjor ut boka «Bruce Springsteen: Den siste amerikaner» om «The Boss». Nå er han klar med ei portrettbok om kompisen til Springseen, nemlig Steven Van Zandt.

Boka er basert på intervjuer Thyvold har gjort med Van Zandt fra 1984 fram til i år.

Han skriver om Little Stevens oppvekst i New Jersey på 60-tallet, om vennskapet og turnélivet med Bruce Springsteen, om det politiske engasjementet på 80-tallet, om solokarrieren, den overraskende vendingen da han fikk tilbud om en rolle i «The Sopranos» og møtet med Norge.

- Første gang jeg intervjuet ham var for Morgenbladet i 1984, det var like etter at de hadde begynt å skrive rockestoff. Jeg ble sendt på oppdraget fordi jeg akkurat hadde anmeldt «Born in the USA», men visste ikke noe om fyren. Han overraska meg som type. Hvis Springsteen er Arbeiderparti-mann, så ligger Little Steven mer mot RV. Han er veldig radikal til å være amerikaner, sier Thyvold til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer