Dobbel dose techno

Technofantastene Trulz & Robin spiller minimalistisk, dansbart og hårreisende hardt hver onsdag.

Trulz & Robins klubbkveld, Double Trouble, holder til på Sikamikanico. Det blir god stemning på det tilbakelente utestedet når pulserende, sjelfyllt techno driver gjennom lokalet.

Truls Kwam og Robin Crafoord møtte hverandre i 1996 og fant fort ut at de delte den samme forkjærligheten for sparsom, hard, kjapp og funky techno. Kompaniskapet resulterte blant annet i de populære klubbkonseptene Goodtimes og Badtimes.

Nå har langspilleren Mechanized World sett dagens lys, utgitt på Playground og duoens eget label Electronic Be. Som noen av de fremste i landet innen genren har de produsert techno og tech-house av første klasse.

Mechanized World er mikset sammen til en lang, briljant oppvisning av melodiøs, vakker og jagende techno. I Trulz & Robins låter kan du høre inspirasjon fra Detroit-technoens gullalder på åtti-tallet samt artister som Robert Hood, Jeff Mills og Ian O\'Brien.

«Møkkete og infernalsk produsert; Trulz & Robins debut er det etterlengtede norske teknoalbumet» skrev Dagbladets anmelder om radarparets plate.

Trulz & Robin er også å se på John Dee i Oslo torsdag 5. april.