Dobbel lykke

Den den nye spillmaskinen fra Nintendo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Før alle andre kunne den amerikanske avisa USA Today i dag trykke bilder av den nye Nintendo DS, forkortelse for Dual Screen.

Nintendos pressekonferanse i forbindelse med årets spillmesse, E3, i Los Angeles begynner om et par timer, men USA Today har altså fått smugkikke på detaljene til maskinen.

Dagbladet.no dekker

Vi kommer selvfølgelig til å være tilstede på pressekonferansen, og vil rapportere i full vigør derfra. Men allerede nå kan vi røpe at Nintendo DS vil ha to små skjermer, hvorav den ene er trykkfølsom. I en demo som ble vist, skal du for eksempel tegne små skyer under Mario, så han ikke faller ned fra himmelen.

Nintendo har Bluetooth for flerspillermuligheter. Den nye maskinen kan spille spillkassettene til både den eksisterende GameBoy Advance og de litt mindre spillkassettene til DS-maskinene. Slik kan produktene leve side om side.

Nintendo kan fortelle at DS vil ha litt mer kraft enn den klassiske Nintendo 64. Mer info om Nintendo DS kommer snart på Dagbladet.no. Følg vår dekning.

AVSLØRT:</B> USA Today viste dette bildet av den nye spillmaskinen fra Nintendo.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer