Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Døde etter sex-lek

Michael Hutchence begikk ikke selvmord. Det var en brutal sex-lek som førte til INXS-vokalistens brå død.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge flere britiske aviser skal kjæresten Paula Yates nå ha fått bekreftet fra politiet i Sydney at den offisielle rapporten konkluderer med at Hutchence hang seg selv ved en ulykke i en vill og hemningsløs sex-lek.

Politiet fant 37-åringen hengende naken i sitt eget lærbelte i knelende stilling på luksushotellet Ritz Carlton i sin egen hjemby. Han var forslått og hadde flere kutt i ansiktet, leppene var sprukket og den ene armen var brukket. Sengelaken lå strødd i rommet sammen med en rekke beroligende piller. Politiet har dessuten opplyst at rommet bar preg av seksuell aktivitet.

Det er kommet fram at Hutchence drev med svært spesielle former for sex, for eksempel en «lek» der man på ulike måter prøver å forhindre tilførsel av oksygen til hjernen. Det hevdes at det på verdensbasis dør et hundretall personer på grunn av «kvelningssex» hvert år.
Hutchence uttalte i et intervju like før han døde at han søkte etter det ultimate sex-kicket. Han hadde også fortalt at han i det siste hadde kommet i kontakt med en sado-masochistisk gruppe.

- Første gang jeg gikk til sengs med Michael gjorde vi minst seks handlinger overfor hverandre som må være ulovlige, har kjæresten Paula Yates uttalt.

Hun har for øvrig hele tida nektet å tro at Hutchence tok sitt eget liv i november i fjor.

- Han ville aldri forlate meg og vår felles datter, Tiger, har hun sagt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!