Dødsbra Vegas

Bli med på konkurransen, vinn cd og billetter til konsert med Death in Vegas.

Delta i konkurransen! Søndag 17. november spiller Death in Vegas på Rockefeller i Oslo. Og der kan du være. Billetten koster 200 kroner. Deltar du i vår konkurranse kan du bli en av to vinnere får to billetter hver og guttas siste album «Scorpio Rising».

- Dødsbra, skrev Dagbladets anmelder om plata, og ga terningkast fem.

LONDON-GUTTA Richard Fearless og Tim Holmes i Death In Vegas lager låter som ingen andre og har siden starten i 1995 krydret de britiske albumlistene med sin blanding av big beat og rock. Det siste albumet omtales som mer rocka og lysere enn før. Her bruker de sine elektroniske ferdigheter og mikser de med klassiske rockgitarer.

- Vi har fått mer selvtillit og har lært oss å skrive skikkelige sanger, sa frontfigur Richard Fearless til Dagbladet i september. Han forteller at sangene handler om kjærlighet.

GJESTEVOKALISTER er som vanlig med: Hope Sandoval, Paul Weller og Liam Gallagher er noen av de som stiller opp på plata denne gangen.

Oasisbroren er med fordi Death in Vegas liker ham:

- Personlig handler det om at jeg synes Liam er verdens beste rock\'n\'rollsanger, sier Fearless.

Sjekk nettsidene til Death in Vegas.

Plata «The Contino Sessions» fikk en sekser i Dagbladet i 1999. Debuten «Dead Elvis» kom i 1997.

<B>DEATH IN VEGAS:</B> Delta i <A HREF=http://quiz.dagbladet.no/quiz.html?quiz_id=198>konkurransen</A>, vinn kule premier!