Anmeldelse «l.i.f.e.g.o.e.s.o.n», Det Norske Teatret

Dødsgøy

Hun skal dø. Hun har ikke levd nok. Det er komisk.

NÅR DEN SNART DØDE VÅKNER: Ektemannen (Frode Winther) har vært død lenge. Nå skal også Brille (Heidi Gjermundsen Broch) dø. Men først må hun leve litt mer. Foto: Dag Jenssen, Det Norske Teatret
NÅR DEN SNART DØDE VÅKNER: Ektemannen (Frode Winther) har vært død lenge. Nå skal også Brille (Heidi Gjermundsen Broch) dø. Men først må hun leve litt mer. Foto: Dag Jenssen, Det Norske Teatret Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TEATER: Det skjer ikke ofte at en og samme teaterforestilling får denne kritiker til både å le høyt og å gråte stille, begge deler mer enn en gang, og en gang til og med samtidig.

Det gjør jeg når jeg ser «l.i.f.e.g.o.e.s.o.n», og det gjør jeg enda jeg har lest teksten på forhånd og vet hva som kommer. Jeg lo høyt da også, så høyt og så ofte at jeg måtte flytte meg fra stillevognen på toget. Gråten kom som en overraskelse under visning, framkalt av ordløse øyeblikk der Heidi Gjermundsen Broch lar kropp, ansikt og bevegelse fortelle hvordan Brille har det.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer