Anmeldelse «l.i.f.e.g.o.e.s.o.n», Det Norske Teatret

Dødsgøy

Hun skal dø. Hun har ikke levd nok. Det er komisk.

NÅR DEN SNART DØDE VÅKNER: Ektemannen (Frode Winther) har vært død lenge. Nå skal også Brille (Heidi Gjermundsen Broch) dø. Men først må hun leve litt mer. Foto: Dag Jenssen, Det Norske Teatret
NÅR DEN SNART DØDE VÅKNER: Ektemannen (Frode Winther) har vært død lenge. Nå skal også Brille (Heidi Gjermundsen Broch) dø. Men først må hun leve litt mer. Foto: Dag Jenssen, Det Norske Teatret Vis mer
Publisert

TEATER: Det skjer ikke ofte at en og samme teaterforestilling får denne kritiker til både å le høyt og å gråte stille, begge deler mer enn en gang, og en gang til og med samtidig.

Det gjør jeg når jeg ser «l.i.f.e.g.o.e.s.o.n», og det gjør jeg enda jeg har lest teksten på forhånd og vet hva som kommer. Jeg lo høyt da også, så høyt og så ofte at jeg måtte flytte meg fra stillevognen på toget. Gråten kom som en overraskelse under visning, framkalt av ordløse øyeblikk der Heidi Gjermundsen Broch lar kropp, ansikt og bevegelse fortelle hvordan Brille har det.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer