Dogg snuser på filmen

Ræpper Snoop Dogg får med seg kollega Dr. Dre i en bilvasker-film, og til sommeren er Dogg klar i filmen «Baby Boy».

Snoop Dogg spiller sammen med Dr. Dre to romkamerater med en kjærlighet til det lokale bilvaskeriet. Eminem skal også ha en liten rolle, og ræpperne regisseres av D.J Pooh. Han har før jobbet sammen med hiphop-stjerna Ice Cube på filmen «Friday», melder musikkbladet Rolling Stone.

Sommeraktuell

Mens fansen venter på Snoop som vasker biler, kan de se ræpperen i filmen «Baby Boy». Den ruller av gårde på amerikanske kinoer fra slutten av juni. «Baby Boy» regisseres av John Singleton og filmen er oppfølgeren til hans «Boys 'n' The Hood» fra 1991. Vi er tilbake i det samme nabolaget. Denne gang møter vi 20-åringen Tony som har to barn med to mødre, en stefar han ikke kan fordra og en kompis som vil ha ham med i gjengen. Tony spilles av R & B - stjerna Tyrese Gibson, og Snoop Dogg tolker rollen Rodney.

- Afrikansk-amerikanere er veldig forskjellige fra de hvite og lever dramatiske liv som har lite med Romeo & Julie å gjøre. Jeg prøver å skildre det mest eksplosive og skakkjørte forholdet i en film noen gang, sier Singleton om «Baby Boy» til nettstedet Reel Images.

Dogg er helten

Det at Singleton gir Snoop Dogg en rolle kan vise seg å være en genistrek. I hvert fall hvis vi skal tro tenåringspanelet til Los Angeles Times. Sju ungdommer så igjennom en rekke trailere fra sommmerens filmer, og Snoop Dogg var den store helten. Han danket ut stjerner fra Jennifer Lopez til Jackie Chan på tenåringenes popularitetsskala. Eller for å si det med 13-åringen Hall:

- Jeg går og ser alt med Snoop Dogg.

FRA RÆPP TIL FILM:</B> Snoop Dogg er aktuell i filmen «Baby Boy» til sommeren.
REGISSØR:</B> John Singleton har snart premiere på «Baby Boy», oppfølgeren til «Boyz 'n' The Hood».