Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Døgnvillfestivalen er begjært konkurs

Har huset store artister som 50 Cent og Ozzy Osbourne.

 SPILTE I TROMSØ:  Rapperen 50 Cent er en av artistene som har spilt på Døgnvillfestivalen. 
Foto: Pål Nordseth / Dagbladet.no
SPILTE I TROMSØ: Rapperen 50 Cent er en av artistene som har spilt på Døgnvillfestivalen. Foto: Pål Nordseth / Dagbladet.no Vis mer

(Dagbladet): Styret i Døgnvill AS har i dag begjært selskapet konkurs ved at oppbudsbegjæring er levert Nord-Troms tingrett. Det skriver avisa Nordlys.

Det blir bekreftet av daglig leder Henry Leeves og styreleder Svein Kristian Wikstrøm til Nordlys.

Konkurs Selskapet har slitt med økonomien over lengre tid og ifølge styreleder Wikstrøm var kapitalbehovet det dobbelte av de fem millionene som ble lagt til grunn da emisjonen ble gjennomført.

- For styret var det ingen annen utvei. De tallene som var presentert for oss viste seg å ikke være korrekte, og vi hadde ikke alle opplysningene som vi trengte da emisjonen ble gjennomført, sier han til Nordlys.

 Videre forteller han at dem som garanterte for emisjonen trakk seg da det viste seg at kapitalbehovet var doblet.

- Det er trist
- Dette betyr kroken på døra for festivalen. Det blir ikke flere redningsaksjoner, sier Wikstrøm og legger til at det er svært trist for både festivalen, aksjonærene, kreditorene og publikum.

- Det kommer bare tapere ut av dette og kreditorer og aksjonærer blir påført økonomiske tap, sier styrelederen.

 Døgnvillfestivalen var en musikkfestival som ble arrangert årlig i Trømsø. Den ble arrangert første gang i august 2007 og var på et tidspunkt den tredje største festivalen i Norge. Flere store artister har spilt på festivalen, deriblant Elton John, Snoop Dogg, 50 Cent og Ozzy Osbourne.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media