Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Doherty fengslet

Babyshambles-turneen avlyst.

(Dagbladet.no): Pete Doherty har tøffe dager. Torsdag ble han arrestert for besittelse av heroin to ganger, og i går ble det klart at Babyshambles-vokalisten må tilbringe den nærmeste framtid bak lås og slå, melder nme.com.

Kjennelsen om varetektsfengsling ble gjort etter at Doherty i retten i går erklærte seg skyldig i besittelse av narkotika.

Fengslingen kommer ubeleilig på bandet, som er på turne i hjemlandet Storbritannia.

De resterende konsertene på turneen er nå avlyst.

26-åringen har helt siden gjennombruddet med bandet The Libertines levd ut rock n´roll-klisjeene til det fulle. 

Mange husker Pete Doherty best fra hans opptredenen under fjorårets Øya-festival i Oslo, der han spøy på scenen. Da hadde konserten først blitt utsatt flere timer etter at Doherty var blitt stoppet i tollen på Gardermon med narkotika i lommene.

Rockeren har tidligere fått store deler av skylda for eks-kjæresten og supermodellen Kate Moss´ narkotikabruk og blitt arrestert for innbrudd hos tidligere bandkollega Carl Barat.

Dom i den siste heroinsaken vil bli avsagt 8. februar.

I FENGSEL: Babyshambles-frontfigur Pete Doherty er varetektsfengslet etter å ha innrømmet besittelse av narkotika. Her er han fotografert etter et rettsmøte i forrige uke.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling