<strong>«Krisemøte»:</strong> Multikunstner Kristopher Schau (t.v.) og programleder Kyrre Holm Johannessen har gått sammen og lanserer «Krisemøte», en ny podcast i regi av produsjonsselskapet Monster, som skal publiseres ukentlig framover. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
«Krisemøte»: Multikunstner Kristopher Schau (t.v.) og programleder Kyrre Holm Johannessen har gått sammen og lanserer «Krisemøte», en ny podcast i regi av produsjonsselskapet Monster, som skal publiseres ukentlig framover. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer

Dokumenterer egen aldring på perverst detaljnivå

Erfarrne radiopratere lanserer podkasten «Krisemøte».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I USA er det millionbusiness, og stadig flere satser på nedlastbar nettradio også her til lands. I dag lanserer Kristopher Schau og Kyrre Holm Johannessen podkasten «Krisemøte».

I går spilte de to erfarne radiopraterne inn første episode av «Krisemøte», en ny podkast som skal publiseres ukentlig framover.

Kristopher Schau har utallige radio- og tv-konsepter bak seg, i tillegg til sin omfangsrike virksomhet på rock 'n roll-scenen. Kyrre Holm Johannessen er blant annet kjent som stuntreporter på P3 - og er gift med Lisa Tønne, som har Norges kanskje mest nedlastede podkast, «Tønne & Tusvik», sammen med Sigrid Bonde Tusvik. Den lastes angivelig ned 200 000 ganger i uka.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer