Dolly Parton (68) klør etter å jobbe med gudbarnet Miley Cyrus

Country-dronninga klar for Oslo.

TIL OSLO: Om få dager synger Dolly Parton i Oslo Spektrum. Her er countrystjerna på Savoy Hotel i London i vår. Foto: BULLS PRESS
TIL OSLO: Om få dager synger Dolly Parton i Oslo Spektrum. Her er countrystjerna på Savoy Hotel i London i vår. Foto: BULLS PRESS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(MAGASINET (Dagbladet) :Dronningen av kitsch er slik du håper hun skal være: frekk, sjarmerende, høflig og profesjonell. Og hun liker ikke upassende spørsmål om det 48 år lange ekteskapet hennes eller ryktene om hennes lesbiske forhold med sin personlige assistent og bestevenn, Judy Ogle.

- La meg si deg én ting, begynner Dolly Parton.

- Judy og jeg er ikke elskere, og vi har aldri vært det. Det er den vakreste historien du kan tenke deg. Den handler om ekte vennskap, om to jenter som har holdt sammen siden tredje klasse.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer