Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dolly Parton til Norge

Travel konsertvår for country- og bluegrassdronninga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dolly Parton skal gjøre to konserter i Norge, ifølge nettstedet Dollymania som skal ha fått opplysningene av en talsmann for countrydronningen.

Den første opptredenen er 9. mars i Vestlandshallen i Bergen, den andre 15. mars i Oslo Spektrum.

Konsertene inngår i en større europaturné på 17 konserter i 10 land som åpner i Forum i Horsens i Danmark 7. mars og avsluttes på The Point i Dublin 2. april.

Parton får det ganske hektisk på våre breddegrader. Etter å ha opptrådt i Danmark, spiller hun altså i Norge to dager etter, så Karlstad i Sverige 11. mars, deretter Helsingfors i Finland 13. mars, så Oslo-konserten og til slutt Globen i Stockholm 16. mars. Det vil si seks konserter på ni dager.

I februar ga 60-åringen ut sitt siste album «Those Were the Days». De siste årene har hun gått tilbake til sine bluegrassrøtter med albumene «Little Sparrow» og «Halos & Horns».

(NTB)

ALWAYS LOVE YOU: På mandag er det 39 år siden Dolly Parton ble hyret inn på The Porter Wagoner Show pg 24 år siden hun gikk til topps med sin andre versjon av «I Will Always Love You». Nå kommer artisten til Norge. Foto: SCANPIX
ALWAYS LOVE YOU: På mandag er det 39 år siden Dolly Parton ble hyret inn på The Porter Wagoner Show pg 24 år siden hun gikk til topps med sin andre versjon av «I Will Always Love You». Nå kommer artisten til Norge. Foto: SCANPIX Vis mer