Dolly satser større

Dolly Parton snakket i dag til kremen av amerikanske journalister - og røpet at hun satser enda større.

Parton er en driftig forretningskvinne. Hennes kjede av underholdningssentere blir nå utvidet ved at selskapet bygger en ny «Dixie Stampede Dinner & Show» midt i feriesentret Orlando i Florida.

Nærmeste nabo blir gigantene Universal Studios og Disneyworld.

En av årsakene til at Dolly Parton satser på å bygge sitt fjerde underholdningssenter akkurat i Orlando, er det store antall utlendinger som hvert år kommer til Orlando. - Jeg er heldig og har mange internasjonale tilhengere, sa hun under en pressekonferanse i «National Press Club» i Washington.

«Tatt av vinden»

Partons underholdningssentre er preget av at hun er fra sørstaten Tennessee

Hester, vogner og vennlig kappestrid mellom en «nordstatshær» og en «sørstatshær» er derfor selvsagte elementer i underholdningen. Samtidig blir man servert en fire retters middag. Stemningen skal være som hentet rett ut av filmen «Tatt av vinden».

Dolly Parton Productions bidrar med store summer årlig til humanitært arbeid. Samtidig med annonseringen av åpningen av det nye underholdningssenteret fortalte Dolly Parton at hun og de andre eierne av «Dixie Stampede» gir nærmere 60 millioner kroner til et undervisningsprogram som Dolly Parton har tatt initiativ til.

<B>UTVIDER:</B> Dolly Parton utvider forretningsvirksomheten og gir samtidig nærmere 60 millioner kroner til veldedig formål.