Dolph etterlyst for mishandling

Den svenske muskelbunten og Hollywood-stjerna Dolph Lundgren anklages for å ha mishandlet en 21-åring.

(Dagbladet.no): Annameka Porter-Sinclair anklager Dolph Lundgren for å ha mishandlet henne på en nattklubb i London.

- Han tok meg i nakken og holdt meg nede slik at hodet presset mot knærne. Jeg kunne ikke puste. Det var skremmende. Dette er en massiv fyr. Han spurte om jeg var ok. Han lo da jeg svarte nei, hevder Porter-Sinclair overfor den britiske avisa Daily Mirror.

Muskelmann

21-åringen skal ha fått sårskader på nakken og håndleddet etter hendelsen. Politiet etterforsker nå påstandene. Lundgren og kompiser skal ha drukket flere tequila-shots og 46-åringen skal ifølge et vitne ha vært «veldig full».

Dolph Lundgren er kjent som stor muskelmann i «Rocky IV», «Universal Soldier» og som He-Man i «Masters of the Universe». Hans første langfilm var mot James Bond i «A View to a Kill», der han også spilte sammen med hans nå eks-kjæreste Grace Jones. 46-åringen er gift og har to barn.

- Tvilende

Den svenske avisen Aftonbladet var i går kveld i kontakt med Lundgrens manager. Han stiller seg tvilende til på standene.

- Dolph har vært i Los Angeles og Spania den siste tiden. Så vidt jeg vet har han ikke vært i London på tre uker, sier Johan Pråmell til Aftonbladet.se.

- Håndleddet skulle brekke

Mishandlingen av Annameka Porter-Sinclair skal ha skjedd på baren Rex i London. Porter-Sinclair hevder at hun ikke kjente igjen den svære svensken. Han skal ha sagt at han var en god danser og spurt om hun ville drikke en tequila sammen med ham. Hun sa nei og Lundgren forsvant. En venninne fortalte hvem han var, og 40 minutter senere bestemte de seg for å ta turen bort til Lundgren.

- En kvinne som satt med ham sa hele tida: «Kom an, slå ham i brystet, han er veldig sterk». Jeg sa jeg ikke ville, men plutselig grep ham meg i håndleddet og holdt fast. Det var forferdelig. Jeg trodde håndleddet skulle brekke, hevder Porter-Sinclair.

Kilder i politiet bekrefter overfor Daily Mirror at Porter-Sinclair har navngitt Dolph Lundgren som den som angrep henne.

<B>SKAL HA MISHANDLET:</B> Dolph Lundgren skal ha mishandlet en kvinne på en nattklubb i London.
GJENNOMBRUDD:</B> Dolph Lundgren fikk sitt store gjennombrudd som bokseren Ivan Drago i «Rocky IV».