Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dommedag er nå

KONSPIRASJONER: Jeg er blitt gjort oppmerksom på artikkelen «Dommedag er nå» (18.4.) som omhandler min bok «Makten bak Makten». Jeg har lest artikkelen med stor interesse fordi den er skrevet av en av de journalister jeg beundrer i norsk presse, hans pregnante penn og ofte glitrende analytiske evner, John Olav Egeland.Upresist er det når Egeland sammenfatter noe av innholdet i min bok slik: «Forfatteren er ikke helt klar på hvem denne eliten er, men det framgår at frimurere og jødiske bankierer spiller en sentral rolle».

ORDET «JØDE» er ikke nevnt i en slik kontekst i boken og det er bevisst. Derfor blir det verre når Egeland senere i artikkelen skriver følgende: «Attentatene mot Cæsar og Hitler var konspirative , mens det er ikke sant at jødene sto bak første verdenskrig, bolsjevikrevolusjonen, krakket på Wall Street i 1929, drapet på John F. Kennedy osv.» Alt dette skriver jeg om. Men fra min side er ikke etnisitet, eller «jødisk» anført som forklaringsmønster. Det er riktig at jeg et par steder i boken (men ikke i denne sammenheng) nevner frimurere. I disse tilfellene dreier det seg om relevante faktaopplysninger og gis ingen betydning utover det.Jeg mener jeg har vært konsekvent på dette området. Enkeltpersoner må stå ansvarlig som enkeltpersoner, ikke som representant for forhold som kan være helt utenforliggende.Jeg er tilhenger av det åpne samfunn. Problemet er at de skjulte maktgrupper jeg forsøker å beskrive virksomheten til, foretrekker det motsatte. De opererer i ekstremt lukkede fora. Og det problematiske er at flere av våre toppolitikere og næringslivsledere faktisk deltar på møter med hemmelige agendaer organisert av den skjulte maktelite som jeg har satt søkelys på.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling