Dommer Jackson

Janet Jackson ville egentlig bli dommer, ikke popstjerne.

Janet Jackson (35) hevder at hun alltid har hatt lyst til å bli advokat istendenfor musiker.

Janet har fortalt det tyske magasinet Glamour at hun var det første medlemmet av Jackson-familien som ville studere. Drømmen ble det ingenting av. Janet er ikke popdiva med universitetsgrad i dag.

Jackson ville studere jus og økonomi, men ble presset til en karriere innen musikk av faren Joe.

- Jeg har gjort altfor mye i livet for min fars skyld, sier Jackson i følge Music 365.

Michael leger sårene

Stjernen forteller også at hennes favorittbror, Michael har hjulpet henne gjennom problemene hun fikk på grunn av faren.

- Jeg måtte love Michael å glede meg mer over ting. Han fikk meg til å forstå hvordan jeg kunne lukke de gamle sårene.

Europa-turné

Janet skal ut på Europa-turné til høsten, men kommer ikke innom Norge. «All for You»-turnéen starter 11. november i Berlin, hun holder flere konserter i Tyskland og avslutter i Storbritannia.

De som tar turen vil sannsynligvis får høre sangen «China Love» fra hennes nye album. Der forteller Janet om sitt forrige liv som datter av en kinesisk hersker. Hun mener hun var forelsket i en kriger, men tvunget til å gifte seg med en kongelig. Hun tror også hun kommer til å møte denne krigeren i sitt nåværende liv. Hvem vet, kanskje man burde ta turen over Nordsjøen?

<B>PLASTISK KIRURG I ARV?</B> Joe Jackson er beryktet som ekstremt ambisiøs på vegne av sine barn. Her er han og Janet på filmpremiere i fjor sommer.