<strong>BUET UT:</strong> Etter at Natalia Kills ga «X Factor»-deltaker Joe Irvin svært harde tilbakemeldinger, ble både hun og ektemannen sparket fra dommerpanelet. Foto: Stella Pictures
BUET UT: Etter at Natalia Kills ga «X Factor»-deltaker Joe Irvin svært harde tilbakemeldinger, ble både hun og ektemannen sparket fra dommerpanelet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Dommerpar sparket fra «X Factor» etter deltaker-mobbing: - Totalt uakseptabelt

Sammenliknet Joe Irvine (25) med en psykopat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er ikke et ukjent fenomen at dommere i ulike talentprogram noen ganger kan framstå krasse i sine tilbakemeldinger overfor deltakerne. 

Det var imidlertid vanskelig å kunne forutse skyllebøtten deltaker Joe Irvine (25) skulle få, da han opptrådte på scena under «X Factor» i New Zealand på søndag. 

- Blir kvalm I dommerpanelet satt blant andre ekteparet Natalia Kills og Willy Moon som ikke var spesielt begeistret over 25-åringen. I det som kanskje regnes som tidenes hardeste realityslakt, anklaget blant annet førstnevte Irvine for å være en kopi av hennes ektemann. 

- Som en kunstner som respekterer kreativ integritet og intellektuell eiendom, blir jeg kvalm over å se hvor mye du har kopiert min mann. Har du ingen respekt for originalitet, spør Kills mot scena, ifølge The Guardian, som har publisert klippet. 

- Du er en spøk. Det er cheesy, det er ekkelt, og personlig fant jeg dette kunstnerisk fryktelig, la hun til.  

- Drepe alle i publikum Willy Moon var heller ikke tilbakeholden i sine uttalelser, og sammenliknet deltakeren med den kjente psykotiske karakteren Norman Bates. 

- Det er som om Norman Bates har kledd seg opp i sin mors klær. Det føles litt skummelt, og jeg føler at du kommer til å sy noens hud til ansiktet ditt, for så å drepe alle i publikum, sier han til Irvine, som framstår tydelig støtt av kommentarene.

Det tok ikke lang tid før publikum reagerte sterkt, og buet mot dommerpanelet. Også i sosiale medier har sterke reaksjoner haglet det siste døgnet.

Fikk sparken Melanie Blatt, som også sitter i årets dommerpanel, har gått ut på Twitter med flere rasende meldinger mot ekteparet. 

- Jeg synes selvfølgelig ikke at det som skjedde i går kveld er greit, skriver Blatt, og kaller Kills ved et skjellsord. 

Opptrinnet skapte også konsekvenser for Kills og Moon, som nå begge er sparket fra dommerpanelet.

- Kommentarene som Kills og Moon gjorde i gårsdagens sending er totalt uakseptabelt. Selv om dommerne skal gi deltakerne tilbakemeldinger, vil vi ikke tolerere slike destruktive tirader fra noen av våre dommere, sier Mark Weldon, sjef i MediaWorks, til Daily Mail

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer