Dømt til sex-terapi

Pop-stjernen George Michael ble tatt med buksene nede på et offentlig toalett i Beverly Hills. Nå er han dømt til sex-terapi, 6000 kroner i bot og to ukers samfunnstjeneste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dommen mot den feterte pop-stjernen kom i går. Etter at George Michael ble arrestert for usedelig opptreden foran en annen herre på et offentlig toalett i Beverly Hills har ydmykelsene stått i kø, og dommen representerer den foreløpig siste: I tillegg til 6000 kroner i bot, to ukers samfunnstjeneste, har George Michael fått fullstendig portforbud på offentlige toaletter i Beverly Hills. I tillegg fant dommer Charles Rubin det nødvendig å idømme Michael til fem timer sex-terapi hos kvalifiserte fagfolk.

- Retten vil ikke at han skal havne i denne situasjonen igjen, kommenterte dommer Charles Rubin.

Kunne fått fengsel

Popstjernen var ikke tilstede da dommen ble gjort kjent sent i går kveld. Domstolen tok hensyn til at Michael er førstegangsforbryter. Maksimumsstraffen for blotting er 7000 kroner i bøter og seks måneders fengsel.

Gikk i fella

Det var 7. april at George Michael gikk for langt på toalettet i Will Rogers Park i Beverly Hills.

I fullt dagslys gikk han, etter først å ha fått øyenkontakt med en mann, inn på det offentlige avtredet i parken. Da mannen kom inn, lot sangeren benklærne falle til gulvet. Det Michael ikke visste var at mannen var en politimann på jakt etter seksualforbrytere. Litt mistenkelig er det kanskje at George Michael ikke ble pågrepet før han hadde «fullbyrdet» akten. Selv uten et portforbud på offentlige toaletter er det grunn til å tro at popstjernen ikke vil gjenta bedriften med det første.

DØMT: George Michael må pent holde seg hvis han plutselig må i Beverly Hills: Han har fått portforbud på samtlige toaletter i kjendis-åsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer