Dømte Breivik til å tømme oppvaskmaskiner og pudre babyer

I sin siste lyrikksamling gir forfatter Cecilie Løveid 22. juli-terroristen en alternativ dom.

NYE LESERGRUPPER: – Brageprisen gjør at du som forfatter kommer litt utenfor de veiene du vanligvis ferdes på. Og folk blir litt tryggere på deg. Det har tatt lang tid for min del, sier Cecilie Løveid. Foto: Eivind Senneset
NYE LESERGRUPPER: – Brageprisen gjør at du som forfatter kommer litt utenfor de veiene du vanligvis ferdes på. Og folk blir litt tryggere på deg. Det har tatt lang tid for min del, sier Cecilie Løveid. Foto: Eivind Senneset Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Jeg vet aldri hvor rotete det må være for at det skal se naturlig ut, sier lyriker og dramatiker Cecilie Løveid (66) og puster tungt, der hun går og flytter på ting i sin egen stue.

- Jeg liker jo at ting er litt rotete rundt meg. I alle fall så lenge det er litt sexy rotete. Bøker og manuskripter og kaffekrus og ... men dette er bare rot.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer